21 d’abr. 2016

MISC, Els trucs van a Montserrat

Els trucs van a Montserrat

Tot va començar dos mesos enrere. Uns trucs fatigats, des de Collserola, observaven aquella peculiar serra del centre de Catalunya i ja preveien que l’experiència del MISC seria un capítol únic del llarg recorregut escolta.
Montserrat ha estat el principi del final, l’inici de l’últim trimestre com a nens escoltes. Teníem pendent encaminar les nostres reflexions, pensar molt i desconnectar de les nostres atrafegades vides per connectar amb la muntanya i amb nosaltres mateixos. Així que, sense pensar-nos-ho massa, vam aprofitar les vacances de primavera per passar quatre dies al MISC (Montserrat International Scout Centre). Vam adoptar tres caps amb una mica de nostàlgia truquera... i cap a Montserrat que hi falten trucs!
Arribats i amb el quadern que ja ens tenien preparats Minyons vam anar seguint tots els passos sobre reflexió i espiritualitat. Ho recomanem, val molt la pena. Vam fer força coses també com: anar a la Santa Cova, vam fer una excursió a Sant Jeroni, vam meditar veient mitja Catalunya, ens van fer una visita guiada del monestir, vam fer un eix politicosocial molt interessant...
Una experiència molt reconfortant, que ens permet encarar amb força l’últim tram del camí.

Atentament i potser una mica més savis i tot,
Els trucs del MonsantCim


Més fotografiesCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada