1 de maig 2013

Macedònia. L'11 de maig, jo faig!

El proper dissabte 11 de maig al matí participarem a la trobada Macedònia, a Tarragona.

La Macedònia és un projecte de caire social sorgit de la Taula de Caps d'Agrupament (TaCa) de la Demarcació de Tarragona de MEG.
Consisteix en una trobada per a totes les unitats dels caus del Camp de Tarragona amb descobertes i serveis a diverses entitats de caire social o ciutadà.
Ens concentrarem tots junts al Pla de la Seu de Tarragona (davant de la Catedral) i esmorzarem tots plegats una bona macedònia i a continuació ens repartirem per la ciutat on, els més petits faran jocs i tallers per aprendre i conèixer les diferents problemàtiques socials que actualment ens afecten.
Els més grans descobriran algunes entitats, plataformes i iniciatives que treballen amb aquestes problemàtiques i hi faran un petit servei, ajudant amb alguna acció.
L'activitat s'acabarà amb la posada en comú de tot plegat.

Pots seguir-ne les novetats a través del facebook i del twitter de la trobada.

Nosaltres hi assistirem amb els Castors, els Ràngers/noies Guia i els Pioners/Caravel·les.
Després de la Macedònia, tornarem cap a Reus, dinarem plegats i assistirem a alguna activitat del Trapezi, la fira del Circ de Reus.  Un dissabte rodó i ben complert!
Per saber els horaris i el que cal portar, pregunteu-ho als caps de la vostra unitat.

Per la seva banda, els Llops i Daines no hi podran participar ja que ja tenien prevista una altra activitat per aquest dia, de la que aviat us n'informarem.

Per anar fent boca, podeu mirar el vídeo de motivació de la Macedònia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada