13 de febr. 2013

Diada del Pensament - World Thinking Day

El proper dia 22 els escoltes i les guies d’arreu del món celebrarem la Diada del Pensament, la Diada mundial de l'Escoltisme i el Guiatge (World Thinking Day, en anglès)
Com cada any es celebra el 22 de febrer, data de naixement de Baden Powell i Olave Saint Clair, fundador de l’escoltisme i fundadora del guiatge respectivament.
És un dia important per al moviment, ja que tenim una oportunitat per prendre consciència de la gran presència que té l’escoltisme i el guiatge arreu del món. També és una oportunitat per imaginar tots junts com hauria de ser aquest món millor que volem, i per començar a fer-lo realitat tot transformant el nostre entorn més immediat, començant pel nostre Agrupament, els nostres barris, els nostres pobles, les nostres ciutats.

Enguany, la diada està dedicada a la lluita contra la pobresa extrema i la desigualtat de gènere i el lema, escollit per l’Associació Mundial de Noies Guies (WAGGGS), és “Stop the violence”, i va lligat als Objectius del Mil·leni de les Nacions Unides.

Nosaltres ho celebrarem al cau amb tres activitats diferents:

- Dia 22, divendres: Sopar d'ex-caps i caps actuals, organitzat per Antics i Amics.

- Dia 23, dissabte: Descobrim una iniciativa interessant: el Banc del Temps.
      · Xerrada informativa per a pares i mares i tothom qui vulgui
      · Activitats i dinàmiques sobre el Banc del Temps per unitats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada