11 de set. 2012

Inscripcions i altres dates importants

L’estiu s’està acabant, les escoles i instituts retornen a la normalitat, la festa de Misericòrdia ja gairebé ha arribat i, com no podria ser d’altra forma, al cau també tornem a començar un nou curs, el que ja fa 53 de la història del cau.
Els caps ja fa dies que ens hem posat a la feina, hem fet Consell, portem hores de feina i reunions per a començar a preparar el curs i també una mica de neteja del cau i estem molt engrescats per a retrobar-vos a tots vosaltres i conèixer nous infants i joves al cau.
Enguany començarem el 29 de setembre amb una festa d’inici de curs oberta a tothom. Esperem que no hi falteu.
Us animem a convidar-hi amics, familiars, veïns... Entre tots hem de fer créixer el cau. Esperem que aquest dia puguem ser molta gent i així donar-nos a conèixer molt més.

Us informem de les dates importants a tenir en compte aquest inici de curs:

> Informació i noves inscripcions:
- Divendres 28, de 17.30 a 19 hores.
- Dissabte 29, durant la festa, de 16 a 19 hores.

Aquests dies també podeu venir per a comunicar-nos qualsevol dubte, comprar roba pel fulard si l’heu perdut o, i esperem que no sigui el cas, donar-vos de baixa. Si no ens dieu res entendrem que continueu al cau i en breu us cobrarem pel banc l’assegurança i matrícula anual.
Enguany tenim obertes les unitats des de Castors fins a Pioners/Caravel·les, dels 6 als 17 anys (nascuts entre el 1995 i el 2006).

 > Reunió informativa sobre el cau i l’escoltisme:
- Dissabte 29, durant la festa, a les 5 de la tarda.
Destinada a aquelles famílies que es plantegin d’apuntar el fill/a al cau o que simplement vulguin conèixer-nos. Explicarem què és l’escoltisme i com funciona el cau.
Feu córrer la veu als amics i coneguts!

> Reunió de pares i mares.
- Dissabte 6 d’octubre, a les 6 de la tarda.
Reunió d’inici de curs amb l’equip de caps de cada unitat.

Recordem que després de la festa ja hi haurà cau amb normalitat cada dissabte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada