13 de des. 2011

Arriba la 'Llum de la Pau' a Reus

Us volem convidar a l'acte de rebuda de la Llum de la Pau a Reus, que tindrà lloc aquest divendres, 16 de desembre, a 2 quarts de 9 del vespre (20.30) al Santuari de Misericòrdia.
Aquest és un acte organitzat per la Demarcació de Tarragona de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

El projecte de la Llum de la Pau de Betlem és una iniciativa dels escoltes i guies austríacs que, amb la col·laboració d’altres grups escoltes i guies de tot el món, té l’objectiu de repartir una llum, encesa cada any per un nen o nena escolta austríac a Betlem, com a símbol de pau i fraternitat universal.
Aquesta llum és transportada directament fins a Viena, des d'on es reparteix arreu del món. Al nostre país hi arribà el passat diumenge, a Barcelona. Aquest divendres es repartirà des de Reus a totes les comarques del Camp.

Una delegació de cada país participant es desplaça fins a Àustria per recollir la Llum amb l’objectiu de portar-la als respectius països d’origen i distribuir-la a nivell local als pobles, grups, comunitats, escoles, esglésies, presons, etc.. La Llum de la Pau de Betlem vol transmetre un missatge de pau, amor i esperança, des de la vessant multi-religiosa.
Cada any s’editen materials per treballar el missatge de la Llum, així com per treballar el nadal des d'una vessant de reflexió personal. Enguany, els documents, sota el lema "Teixim la Pau...", versen sobre la importància de l'amistat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada