21 d’oct. 2011

Rifa de Panellets al cau: dissabte 29 d'octubre.

Com marca la tradició, al cau celebrem la Rifa de Panellets. Al cau, des ja fa molts anys, el dissabte abans de la castanyada celebrem aquesta bonica tradició, molt arrelada a la nostra ciutat. Després d'haver estat uns anys sense fer-la, ja fa 3 anys que s'ha recuperat.

Com és tradició a Reus, moltes entitats locals realitzen rifes de panellets durant el dia de Tots Sants. Al Cau, però, ho farem el dia 29. Serà el dissabte a les 6 de la tarda.

Els nois i noies de l'agrupament estaran, des del divendres a la tarda i tot el dissabte, per unitats (grups d'edats similars), preparant-ho tot: fent la massa, fent les boles dels panellets, portant-ho al forn, preparant les safates, la sala, etc. I a les 6 de la tarda tindrà lloc la rifa i alhora festa de la Castanyada.

A més de les famílies dels infants i joves del cau, l'activitat està oberta a tots aquells que vulguin compartir aquesta tradició amb els escoltes, especialment als antics membres i als amics de l'entitat.

Per això, per a preparar-ho tot plegat, fer els panellets, coure les castanyes, etc. us convoquem amb el següent horari:
CASTORS, LLOPS/DAINES, RÀNGERS/n.GUIA:
- Dissabte d'11 matí a 6 tarda: cal portar dinar per compartir.
PIONERS/CARAVEL·LES:
- Del divendres a les 8 del vespre fins al dissabte a les 6 de la tarda.

PARES i MARES, ANTICS, AMICS, I TOTHOM QUI VULGUI!!!!!!
- Dissabte a les 6 de la tarda: RIFA DE PANELLETS al cau!!!!

Ens farà il·lusió poder comptar amb vosaltres a la rifa de panellets.
Us hi esperem, no hi falteu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada