24 d’oct. 2010

Rifa de panellets al cau

El proper dissabte, dia 30, el cau Montsant-Cim de Reus celebra, un any més, la tradicional Rifa de Panellets.
Aquesta és una tradició que s'ha realitzat durant molts anys al cau i que, després d'uns anys d'haver-se perdut, l'any passat es recuperà en motiu del 50è aniversari de l'entitat.

Com és tradició a la nostra ciutat, moltes entitats locals realitzen rifes de panellets durant el dia de Tots Sants. Al Cau, però, ho faran el dia 30. Serà el dissabte a les 6 de la tarda.

Els nois i noies de l'agrupament estaran tot el dia, per unitats (grups d'edats similars), preparant-ho tot: fent la massa, fent les boles dels panellets, portant-ho al forn, preparant les safates, decorant la sala, etc. I a les 6 de la tarda tindrà lloc la rifa i alhora festa de la Castanyada.

A més de les famílies dels infants i joves del cau, l'activitat està oberta a tots aquells que vulguin compartir aquesta tradició amb els escoltes, especialment als antics membres i als amics de l'entitat.

Per això, per a preparar-ho tot plegat, fer els panellets, coure les castanyes, etc. us convoquem amb el següent horari:
CASTORS, LLOPS/DAINES, RÀNGERS/n.GUIA, PIONERS/CARAVEL·LES:
- Dissabte d'11 matí a 6 tarda: cal portar dinar per compartir.
TRUCS:
- Divendres de 6 a 8 vespre i dissabte de 4 a 6 tarda.

PARES i MARES, ANTICS, AMICS, I TOTHOM QUI VULGUI!!!!!!
- Dissabte a les 6 de la tarda: RIFA DE PANELLETS al cau!!!!

Ens farà il·lusió poder comptar amb vosaltres a la rifa de panellets.
Us hi esperem, no hi falteu!

1 comentari:

  1. Mo bax pasar molt be,em bax divertir molt,em ba agradar molt i lo que em ba agradar mes ba ser cuan bem an ar ha coure els panellets. MONTSERRAT

    ResponElimina