5 d’ag. 2009

Estem de campaments

Ja fa dies, setmanes, que estem de ple a l'estiu. I amb l'estiu, al cau, arriben els campaments. Enguany tot l'agrupament ens hem plantejat de fer servei als campaments. És a dir: de muntar els campaments de forma que col·laborem amb algun projecte social o natural.

Els Llops/Daines i els Ràngers/noies Guia han estat al poble deshabitat de Masia Castelló, aprop de Vandellòs, fent tasques de recuperació del poble, en col·laboració amb l'Associació Masia Castelló, que es dedica a recuperar-hi la vida i fer-hi activitats culturals. Han fet de paletes, han posat ciment, picat parets, netejat el poble, arrencat les males herbes, mogut pedres, etc. Tota una feinada!

Per la seva banda, els Pioners/Caravel·les estan a Vallcebre, al Berguedà, ajudant a la recuperació del traçat d'un antic tren miner, col·laborant amb l'associació Trens Miners Turístics, que té el projecte de recuperar totalment el traçat, per a fer-ne divulgació i preservació. Estan aplanant el terreny, posant via, netejant un túnel... suant de valent!

D'aquí uns dies podreu veure'n les fotos. No sigueu impacients!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada