24 de març 2009

Juga per... l'esport adaptat i les discapacitats

Els Agrupaments Escoltes i els Esplais reusencs surten al carrer.

Les entitats d'educació en el lleure de la ciutat de Reus (agrupaments escoltes i esplais) celebren una nova edició del Juga per..., enguany dedicat a l'esport adaptat i les discapacitats.

Els diferents esplais i agrupaments escoltes de la ciutat de Reus, agrupats en una coordinadora, celebren el proper dissabte dia 28 una nova edició del Juga per..., una activitat oberta a tots els infants de la ciutat on es faran diversos jocs, tallers i activitats que han preparat des dels diferents caus i esplais. El fi de festa, amb berenar inclòs, anirà a càrrec del grup d'animació Can Cantem.
La CEER dedica cada any l'activitat a una temàtica diferent, i el tema triat enguany ha estat la sensibilització entorn de la pràctica esportiva de les persones amb alguna discapacitat. Per això el lema d'enguany és Juga per... els esports adaptats i les discapacitats.
La trobada, oberta a tothom, serà a la plaça llibertat de 4 a 7 de la tarda.

La Coordinadora d'Esplais i Escoltes de Reus (CEER) és una entitat amb 24 anys d'història, creada amb l'objectiu d'aglutinar esforços i compartir recursos entre les diferents entitats de l'associacionisme educatiu reusenc.
Actualment la CEER agrupa 7 entitats i mou un volum aproximat de 750 persones.

Els diferents caus i esplais de la ciutat que assistiran dissabte amb els seus grups i unitats d'infants fins als 11 anys d'edat [nosaltres hi assistirem amb els Llops i Daines] són:
- Agrupament Escolta La Mulassa
- Agrupament Escolta i Guia Ben Enllà
- Agrupament Escolta i Guia MD Misericòrdia
- Agrupament Escolta i Guia MD Montsant - V Cim
- Esplai Fem-nos amics
- Esplai l'Albada.

Enllaç al facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=57449659595

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada